≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić primio novogodišnje čestitke od šefova diplomatija Slovenije, Tadžikistana i Uzbekistana

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenačka šefica diplomatije Tanja Fajon želi srećne praznike, mirnu, punu zdravlja i prosperitetnu Novu godinu

  • 2
IZBORI IZJAVA DAČIĆ Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je novogodišnje čestitke od ministarke spoljnih poslova Republike Slovenije Tanje Fajon, kao i od ministara spoljnih poslova Republike Uzbekistan Bahtijora Saidova i Republike Tadžikistan Sirodžidina Muhridina.

Slovenačka šefica diplomatije Tanja Fajon želi srećne praznike, mirnu, punu zdravlja i prosperitetnu Novu godinu.

Šef diplomatije Tadžikistana uz najlepše želje povodom novogodišnjih praznika, želi zdravlja, sreće i prosperiteta u Novoj godini.

Uz srdačne želje povodom novogodišnjih praznika, ministar spoljnih poslova Uzbekistana Bahtijor Saidov izražava zadovoljstvo posetom ministra Dačića 7. aprila i privilegiju da u 2023. godini rade rame uz rame na jačanju bilateralnih odnosa naših zemalja.

Takođe, ističe da je poseta ministra Dačića bila događaj od posebnog značaja u jačanju i daljem razvoju prijateljskih odnosa Srbije i Uzbekistana, te da nema sumnje da će 2024. doneti mnogo više i postati ključna za odnose naših zemalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA