ČOVIĆ MISLIO NA MALOVIĆKU I MILJKA? Znam ko me potura umesto Dulića!

- Imena Snežana i Bata sam pomenuo onako figurativno, a ja znam ko su bili akteri dogovora u restoranu "Pilence" - kaže bivši predsednik Koordinacionog centra za KiM

  • 0

Bivši predsednik Koordinacionog centra za KiM Nebojša Čović kaže za Telegraf da je imena "Snežana i Bata", koje je naveo kao aktere događaja u restoranu "Pilence", pomenuo "onako figurativno" i da samo on zna na koga je mislio.

Čović i dalje tvrdi da je on laka meta za spinovanje jer, kako kaže, nema političku zaštitu, a njegovo ime još "mnogo i buči i zveči".

Na pitanje da li je prilikom pominjanja imena aktera dogovora u restoranu "Pilence" mislio na bivšu ministarku Snežanu Malović i na Tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića, on kaže:

- To sam rekao, onako, figurativno, a ja znam ko su bili ti ljudi.

Podsetimo, Čović je za "Informer" rekao da su "jedna Snežana i jedan Bata napravili scenario da Dulića gurnu u stranu", a njega stave u prvi plan.

- Posle svih dešavanja oko Olivera Dulića, u koje ne želim da ulazim, interesantan je događaj u restoranu "Pilence", gde su jedna Snežana i jedan Bata napravili scenario kako da sada gurnu Dulića u stranu, a stave neko jako ime da bude medijska bomba - ističe on.

Bivši šef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju tvrdi i da je priča o proneveri 459 miliona dinara državnog novca namenjenog za gradnju stanova za Srbe na Kosovu i Metohiji bila poznata tadašnjem državnom vrhu, ali da tim povodom niko ništa nije uradio.

- Ne znam šta hoće od mene! Pa ja nemam veze s Kosovom već sedam godina. Ukazivao sam na sve i govorili da ne talasam. Izašao sam iz cele priče, a sada mene optužuju. Pa nije Čović Kosovo. Šta su radili ovi posle mene, gde su ti ljudi? – pita se Čović.

Podsetimo, Čović je izjavio da iza priča o njegovom hapšenju "stoje krugovi koji su krali pare na Kosovu i Metohiji".

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA