Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirović i Višković o jačanju saradnje Vojvodine i Srpske: Mi na delu pokazujemo solidarnost sa našim narodom

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Igor Mirović Vojvodina Radovan Višković Dan Republike Srpske Banjaluka Republika Srpska Foto: Biro za odnose za javnošću Pokrajinske vlade

Uoči svečanog defilea povodom obeležavanja Dana Republike Srpske, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas u Banjaluci sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Mirović i Višković saglasili su se da su veze Republike Srpske i Srbije neraskidive, te da će se intenzivno nastaviti sa jačanjem privrednih i svih drugih odnosa.

Na sastanku održanom u Vladi Srpske konstatovano je da su realizovani brojni zajednički projekti na teritoriji Srpske kao deo napora za jačanje veza u svim oblastima od obostranog interesa.

Igor Mirović Vojvodina Radovan Višković Dan Republike Srpske Banjaluka Republika Srpska Foto: Biro za odnose za javnošću Pokrajinske vlade

- Vojvodina je posvećena saradnji sa Republikom Srpskom. Uz podršku predsednika Vučića, mi na delu pokazujemo zajedništvo i solidarnost sa našim narodom - izjavio je Mirović.

Radovan Višković izrazio je zadovoljstvo zbog dostignutog nivoa saradnje između Republike Srpske i AP Vojvodine.

- Na taj način simbolizujemo bratsku solidarnost i međusuobno zajedništvo - istakao je Višković.

Predsednik Mirović prisustvovao je sinoć u Banjaluci Cvečanoj akademiji i prijemu povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA