Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP Severne Makedonije: Nije bilo pokušaja ubistva Kurtija tokom posete Skoplju

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što se tiče bezbednosti tokom posete premijera Kurtija, ona je organizovana po unapred utvrđenim pravilima i bezbednosnim procenama, rekao je za Tanjug portparol MUP-a Toni Angelovski

  • 34
Albin Kurti, Aljbin Kurti Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije demantovao je danas da je bilo pokušaja ubistva premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija tokom njegove posete Skoplju.

"Što se tiče bezbednosti tokom posete premijera Kurtija, ona je organizovana po unapred utvrđenim pravilima i bezbednosnim procenama", rekao je za Tanjug portparol MUP-a Toni Angelovski.

Kurti je novinarima nakon povratka iz Skoplja, rekao da se tamo osećao bezbednim i pored pretnji "od pojedinaca i struktura koje imaju korene u zvaničnom Beogradu".

"Saznao sam da ima mnogo pretnji od pojedinaca i struktura koje imaju korene u zvaničnom Beogradu. Upravo sam došao iz Skoplja, nisam se osećao ugroženim, ali sam video mnoge policijske snage koje su se pobrinule za sastanak u Skoplju", rekao je Kurti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    10. februar 2024 | 19:53

    Kurti je potpuno nebitan lik koji ovakvim pričama želi sebi da podigne rejting pred svojim glasačima na KIM.

  • Ena

    10. februar 2024 | 21:37

    Kurti nastavlja po starom. Da bi sebi dao na značaju, počeo je da izmišlja priče o pokušaju atentata. Ne shvata da je nebitan lik i da niko ne bi prljao ruke zbog njega.

  • Milos

    10. februar 2024 | 23:09

    Nista ti kurti ne znas ali saznaces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA