≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Ivica Dačić

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa'', napisao je Dačić

  • 0
Ivica Dačić dočekao predsednika Vlade Republike Grčke, Kirjakosa Micotakisa Foto: Tanjug/Marko Đoković

Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

''Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa'', napisao je Dačić na svom nalogu na mreži Instagram.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, a u uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati ''Srbija'', učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vućić i Micotakis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivica Dačić (@ivica.dacic.rs)

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA