≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista: Dok je Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Hrvatskoj je mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću dominantna uvek, a posebno kada Srbija i njen predsednik beleže uspehe i pobede, ističe se u saopštenju

  • 0
Pokret Socijalista Aleksandar Vulin predizborni skup Foto: Pokret socijalista

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin saopštio je danas da, dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke.

"Kao što su četrdesetih i devedesetih godina spaljivali žive Srbe u Hrvatkoj, tako su i 2024. godine, u svečanoj, karnevalskoj atmosferi, Hrvati spalili lutku sa likom predsednika Srbije i svih Srba Aleksandra Vučića.

U Hrvatskoj je mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću dominantna uvek, a posebno kada Srbija i njen predsednik beleže uspehe i pobede. Šta drugo i očekivati od nacije koja se ponosi ustašama Stepincem, Budakom i Francetićem, lomače su joj istorija.

Dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke. Neka više ne maštaju o tome da će da pale Srbe, srpske kuće, srpske crkve i imanja, neka više ne maštaju da će dobiti "Oluju" bez odgovora. Lutke sa likovima najistaknutijih Srba su jedino što Hrvati mogu da spale", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na paljenje lutke sa likom predsednika Vučića u Kaštelima, u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA