Đukanović očekuje nove izbore u Beogradu: Meni potez nećemo ni sa kim nije jasan

Đukanović je istakao da opozicija ne može da ih natera da sklone ime Aleksandra Vučića sa liste

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Копљар
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Копљар

    26. februar 2024 | 12:22

    @ Слађана Точиловац Шаљић Свака част за труд, заменио би вам паризер са његушким

  • NN

    26. februar 2024 | 08:01

    Na prvom mestu gospodin ...

  • Слађана Точиловац Шаљић

    26. februar 2024 | 00:44

    Осим тога, председник Србије и надлежни органи Србије имају податке о свима који су се мешали са стране у изборни процес. Не заборавите, избори 17 децембра су се одржали због писменог и експлицитних захтева дела опозиције. На рачун мајских трагедија. Да не помињем да је 2023 година Србији почела упуцавањем деце на Бадњи дан на КиМ. И да је 14% Срба напустило у протеклом периоду тај простор. Дакле, док су се Влада и председник и скоро целокупно друштво борили за економски раст, за нове инвестиције, за реформе и усаглашавање закона са европским и светским, за технолошки напредак, једна мала група људи повезана сипственим интересом имала је једини жељу и план да чини грађанима Србије и Београда, али и привреди, штету. Опструисали су и рад Скупштине Србије када се изгладавао ребаланс буџета од кога је зависила исплата зарада, пензија, социјалних давања и помоћ деци, као и оболелима од ретких болести. Па то ради и Курти тренутно забраном динара, који је једина валидна и легитимна валута на КиМ. Ускраћује и забрањује живот Србима, Албанцима и другим неалбанцима који зависе од тих примања. Дакле, све је јасно као дан. А Борељ уместо што седи у Бриселу као у Камелоту, нека сиђе мало међу онај народ у редовима. Тамо има деце са посебним потребама, социјално угрожених, пензионера,. Заправо свих категорија становништва. Тамо је и Српска листа па има ко може ближе да му расветли термин деескалације. Јер Београд није ништа ескалирао. Већ само гаси пожаре које Приштина пали.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA