Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić čestitao Erdoganu 70. rođendan

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić je Erdoganu poželeo dobro zdravlje i uspeh u vođenju države

  • 26
ERDOGAN VUCIC DOCEK Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas u telefonskom razgovoru 70. rođendan predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i poželeo mu dobro zdravlje i uspeh u vođenju države.

"Čestitao sam danas predsedniku Erdoganu 70. rođendan i poželeo mu dobro zdravlje i uspeh u vođenju države kojom mudro i razborito upravlja u ovim izazovnim vremenima", napisao je predsednik Srbije na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić je dodao da je sa Erdoganom razgovarao i o odličnim bilateralnim odnosima Srbije i Turske i da su potvrdili posvećenost daljem jačanju saradnje u različitim oblastima.

"Iskoristio sam priliku da još jednom istaknem značaj prijateljstva između naše dve zemlje i obostrane napore koje ulažemo u pormociju mira i stabilnosti", zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Svečani doček za turskog predsednika Erdogana u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    26. februar 2024 | 18:05

    Pravi drzavnik to tako radi Vucic je car

  • Ranka

    26. februar 2024 | 18:37

    Vučić jako poštuje i ceni druge državnike pa samim tim su i međusobni odnosi na odličnom nivou, ne samo sa Turskom već i sa drugim zemljama.

  • Aleksija

    26. februar 2024 | 18:58

    Predsednik Vučić pokazuje visok nivo diplomatije i poštovanja prema predsedniku Turske, Redžepu Tajipu Erdoganu, čestitajući mu rođendan i želeći mu dobro zdravlje i uspeh u vođenju države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA