≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obratio se Rotu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 5
Aleksandar Vulin Foto: Pokret Socijalista

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u svom saopštenju obratio se Rotu i tvrdi da se "ponaša kao da je okupacioni komandant Srbije iz vremena Trećeg Rajha".

- Rotove tvrdnje o krađi izbora, a posebno nakon izveštaja ODIHR-a jesu smešne, ali nije smešno što takav čovek punopravno govori u ime Nemačke, i što ima mandat Bundestaga da se ponaša kao da je okupacioni komandant Srbije iz vremena Trećeg Rajha. Nije smešno ni što Rot govori i u ime Evropske unije, baš kao što nije smešno što EU određuje lopuže kakvi su Šenah i Šider da mere naše poštenje. Nije smešno ni što velika većina ministara i funkcionera Srbije više strepi šta o njima misle u ambasadi SAD i Briselu, nego šta o njima misle i Srbija i Vučić, pa ćute kakav god napad da krene na Srbiju iz Evropske unije ili Sjedinjenih Američkih Država. Smešno je samo što svi oni misle da se to ne vidi", poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na laži predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihaela Rota koji je kazao da su izbori u Srbiji bili neregularni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    3. mart 2024 | 09:16

    Nebitan si i bivši, znaci hvala i dovidjenja

  • Dend

    3. mart 2024 | 09:03

    Gospodine Vulin nemojte ko Boga Vas molim da dirate Nemačku, Rota jer može opet da se pokrene napad na Srbiju bombardovanje, streljanje i da ponovo Nemci prave zverstva ? Sve vekovne dokazane neprijatelje Srbije ne treba provocirati molim Vas ?

  • Поаро

    3. mart 2024 | 15:06

    Мој предлог је да прво вратиш дуг Србији отслужиш војску а не да други гину да бих одбранили твој стан.🐀🍼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA