Ministarka Đedović: "Srbija će nastaviti da se razvija bez obzira na borbe i izazove kojima je izložena"

Ministarka je zahvalila na priznanju, ali i na inicijativama i aktivnostima CCIFS koje su, kako je nalgasila, unapredile srpsko francuske odnose.

Komentari

  • Апокалипса

    24. april 2024 | 02:07

    И још нешто. Вехабије које тренирају на војним полигонима у близини Мостара у БиХ, док Београд отвара нове авио линије, нису далеко од Француске. Тренирали су они годинама на Србима преко Дрине и на Србима на КиМ све оно што су касније спровели на Менхетну, у Паризу, у Ници, у Мадриду у Бриселу, у Бечу у Лондону итд. Када су италијански обавештајци упозорили да на територији Федерације БиХ има око 20 ћелија исламских екстремистичких група, у политичком Сарајеву су се томе смејали. Наравно, па они су њихова преторијанска гарда у време мировања. Леп је то осећај, помало перверзан. Замислите ја говорим о геноциду над мојим српским народом,који се јесте десио у два светска рата а чува ме дивизија Карло Велики. Па ви размишљајте да ли то јесте или није истина. И да је то тако од 1999 године.

  • Апокалипса

    24. april 2024 | 01:36

    Па како то сад. Зар ми за Француску нисмо геноцидни народ. Зар Француска није спонзор резолуције о Сребреници. Шта хоће председник Макрон од Србије када су Срби тако зли и покварени. Зар није са Тачијем славио Дан примирја у Првом светском рату. На чијој су се страни борили Албанци у два светска рата. Србија и Француска деле идеале и судбину , али и неке специфичности не само од успостављања дипломатских односа пре скоро 200 година. Деле и Долину јоргована. И Газиводе на чијем дну лежи двор Јелене Анжујске. Али Макрон више воли Карла од Јелене. Тако се чини. То је изгледа проблем са бисексуалцима. Не могу да одлуче. Србија иде снажно напред. Са снажним председником и снажним руководством. Наша историја је предуга да бисмо се правдали било себи било другима. Сваки корак на том путу је видљив , частан и сваки је водио напред. Увек ка прогресу. Ко то подржава, увек је добродошао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA