IZBORNA SKUPŠTINA DS: Ističe rok za kandidaturu, ko će Kuzmanoviću na crtu?

Podršku dovoljnog broja lokalnih odbora dobili su lider stranke Boris Tadić i zamenik predsednika Dragan Ðilas, ali bi oni do ponoći, kada ističe rok, trebalo da potpišu da prihvataju kandidaturu

  • 2

U Demokratskoj stranci (DS) u toku su završne pripreme za izbornu Skupštinu zakazanu za 10. novembar, a rok za formalizovanje kandidatura za funkciju predsednika stranke ističe u ponoć.

Sekretar DS i član organizacionog odbora za pripremu Skupštine Tamara Tripić izjavila je da je formalno jedini kandidat za predsednika stranke Branimir Kuzmanović, predsednik opštine Vračar, kog su predložila 33 člana Glavnog odbora stranke.

Do sada su, kako je objasnila, podršku dovoljnog broja lokalnih odbora stranke za kandidaturu dobili lider stranke Boris Tadić i zamenik predsednika Dragan Ðilas, ali bi oni do ponoći, kada ističe rok, trebalo da potpišu da prihvataju kandidaturu.

Tadić je izjavio juče da odluka o tome da li će se kandidovati za lidera stranke ili će podržati Ðilasa zavisi od toga da li će biti prihvaćen dogovor koji nudi.

Organizacioni odbor za pripremu izborne skupštine DS će zasedati u subotu kako bi napravio presek o kandidatima za organe stranke i delegatima skupštine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liki

    25. oktobar 2012 | 16:05

    Ceka se zadnji cas.....da razmotre sve uslove dogovora....

  • liki

    25. oktobar 2012 | 15:53

    Ceka se zadnji cas.....da razmotre sve uslove dogovora..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA