SUKOB SA VUČIĆEM: Mišković želi vlast DS, SPS, URS i LDP

Vlasnik "Delte" je, zbog istraga koje se vode protiv njegovih firmi, ušao u sukob s Aleksandrom Vučićem, čeka da se završe izbori za novo rukovodstvo demokrata kako bi formirao vladu na čelu s Draganom Đilasom

  • 8

Miroslav Mišković, vlasnik "Delte", planira da obori sadašnju i formira novu vladu, na čelu s Draganom Đilasom, tvrde beogradski mediji, a koju bi činili Demokratska stranka, Socijalistička partija Srbije, Ujedinjeni regioni Srbije i Liberalno-demokratska partija.

Mišković je, zbog istraga koje se vode protiv njegovih firmi, ušao u sukob s prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Još ranije se krenulo sa istragama u kojima je učestvovao Mišković, tačnije njegove firme "Delreal" i Luka Beograd. Po dolasku Vučića na vlast, te firme su se našle na meti istražnih organa u sklopu provere 24 sumnjive privatizacije koju zahteva Evropska unija, piše Kurir.

Dodaje se da je Vučić policiji i Tužilaštvu dao zeleno svetlo da sve isteraju do kraja, a da je Mišković to shvatio kao direktan napad na njega.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo, Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    30. oktobar 2012 | 10:14

    Miškoviću znači tebi kako odgovara Vlada,takva će da bude. Majčin sine taj film nećeš da gledaš. Mnogo je gladnih u Srbiji,a ti si jedan od onih koji uništava Srpski narod! Nije nam kriva Amerika,Evropa,Darko Šarić,Legija... Već ti Miškoviću! Broj 1monopolista u Srbiji. Narod u Srbiji treba te linčovati i proterati sa ovih prostora!!!

  • Pera

    30. oktobar 2012 | 12:35

    Nisam bio za Vucica ali ako je ovo tacno onda ima moju punu podrsku a verujem i podrsku cele Srbije!!! Sve na cistac i mafija u zatvore!!!

  • miskovicu

    30. oktobar 2012 | 11:00

    Bas tako brate Predraze, miskovicu mislis ako imas pare da mozes sve, tebe treba isto proveriti sta imas i koliko imas , i zato se TI BOJIS OVE VLADE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA