VELJA ILIĆ: Ministri u panici zbog prisluškivanja, niko ne priča telefonom!

- U ministarstvima je vanredno stanje! Telefonom se uopšte ne razgovara. Kad treba nešto, pa i najbanalnije da se dogovorimo, zovu i kažu: 'Možete li da me primite, ovo nije za telefon?' - tvrdi Velimir Ilić

  • 3

Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić kaže da u mnogim ministarstvima vlada svojevrsno opsadno stanje i da, u strahu od prisluškivanja, niko više ne koristi telefon!

- U ministarstvima je vanredno stanje! Telefonom se uopšte ne razgovara. Kad treba nešto, pa i najbanalnije da se dogovorimo, zovu i kažu: 'Možete li da me primite, ovo nije za telefon?' Nemoguće da je baš sve za lični susret - ispričao je Ilić u emisiji "Ćirilica" na televiziji "Hepi".

Na pitanje voditelja ko je taj ko prisluškuje, ministar je bio decidan:

- Oni koji se plaše da se nešto ne otkrije! U strahu da nešto ne izađe na videlo i kompromituje neke ljude, oni moraju da prisluškuju. Tako se štite.

Ilić je rekao da, i pored "bauka prisluškivanja", ne vodi računa o tome šta priča, jer govori ono što misli.

- Ja pričam šta mislim. Posle petog oktobra, bio sam veoma popularan, pa je trebalo tu popularnost smanjiti. Malo-malo, pa se na naslovnim stranama nalazilo nešto o meni što je trebalo da me skrajne, a što je izvučeno iz mojih privatnih razgvora. Pa, jedan moj privatni razgovor je kružio internetom – rekao je Ilić, misleći na pominjanje Olje Bećković.

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    6. novembar 2012 | 15:17

    Sta toliko pricate pa da budete u panici.Uvek da vas prisluskuju

  • miki

    6. novembar 2012 | 16:38

    sto prisluskuju politicare ako. nego sto placamo racune za mobilne telefone a usput se slusa svaki razgovor kome je interesantno da prisluskuje svaki razgovor ,, niko ne kaze da su centri za prisluskivanje u hrvatskoj u srbiji kosovu i ko zna gde jos,, gde je ta demokratija za gradjane jos neki dan gurnuce nam sondu u dupe da znaju kad seremo

  • Bole019

    7. novembar 2012 | 20:13

    Povoljno prodajem golubove pismonose !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA