TELEKOM: UKP nije zahtevao Vučićeve listinge!

Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije dobio je od "Telekoma" obaveštenje da ne postoji registrovan zahtev za uzimanje listinga telefonskih razgovora prvog potpredsednika Vlade

  • 0

Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije dobio je od "Telekoma" obaveštenje da ne postoji registrovan zahtev za uzimanje listinga telefonskih razgovora prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Međutim, u ovom dopisu "Telekom" navodi da ne isključuje mogućnost zloupotrebe.

Afera je pokrenuta prošlog utorka, kada su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić izjavili da su njihovi telefoni prisluškivani. Vučić je optužio Rodoljuba Milovića, načelnika Uprave kriminalističke policije, da je potpisao nalog za njegovo prisluškivanje, odnosno za uzimanje listinga njegovog broja telefona. Milović je to danas demantovao.

BIA je 31. oktobra obavestila Vučića da je deo Ministarstva policije izdao nalog da mu se prisluškuje telefon, a da predsednika Srbije prisluškuju duže vreme. Međutim, BIA do danas nije pojasnila na osnovu čega su utvrdili da Vučićev telefon sluša deo policije.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA