JEREMIĆ ADVOKATU GOTOVINE: Nisam vaš tip, nemam ničiju krv na rukama!

"Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama", napisao je u "tvitu" bivši šef srpske diplomatije advokatu Ante Gotovine

  • 25

RAT NA TVITERU SE NASTAVLJA! Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić na društvenoj mreži Tviter nastavio je diskusiju s Hrvatima oko članka objavljenog u "Jutarnjem listu", a sve povodom izjave Jeremića da Hrvati lažu da je zakazao raspravu o generalu Gotovini u UN.

Ovog puta, Jeremić se "pokačio" s advokatom hrvatskog generala Gotovine Lukom Mišetićem.

- Pojeo Vuk magare? - pitao je najpre Mišetić Jeremića.

- Biste li prihvatili da mi budete advokat prilikom potencijalne tužbe za klevetu "Jutarnjeg lista"? - uzvratio je pitanjem Jeremić.

- Nažalost, preopterećen sam pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a koji osporava presude vlastitog suda - odgovorio mu je Hrvat.

- Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama... - replicirao je Jeremić.

- Da, niste moj tip. Zastupam samo nevine - odgovorio je na to Mišetić.

- Jao, izvinite, nesporazum. Na profilu Vam piše da ste bili advokat Gotovini. Nisam shvatio kao šalu, ali sad kapiram! Pozdrav - konačno je otpisao Jeremić.

Podsetimo, on je uredništvu "Jutarnjeg lista" na društvenoj mreži Tviter poručio je da je to što rade "žalosno".

"Žalostan pokušaj obmane, uz uvrede. Ta rasprava zakazana 21. septembra već je održana na dan 15. oktobra. Propaganda…", napisao je Jeremić na svom nalogu na Tviteru.

U drugom komentaru na toj mreži, Jeremić navodi da će "nažalost, biti još mnogo takvih provokacija do 10. aprila".

"Da nije tužno, bilo bi smešno… Da li će se izviniti zbog ove neistine, šta mislite?", zapitao se predsednik Generalne skupštine UN.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA