LJAJIĆ: Samo naprednjacima odgovaraju novi izbori!

- Ne znam da li će biti izbora, ali sam siguran da bi u ovom trenutku vanredni izlazak na birališta jedino SNS išao na ruku - rekao je Ljajić, ocenjujući da ti izbori ne bi usrećili ni druge stranke vladajuće koalicije “ali ni, paradoksalno, opoziciju, koja je za njih potpuno nespremna”

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sale

    16. decembar 2012 | 16:41

    Ne verujem da je Ljajic unprqvu i cak mislim da bi se DS malo povratio u zivot sa novim izborima. Koliko SNS god zeleo da veruje mislim da je nerelano najavljivati hapsenja i privodjenja i misliti da ce se time ostvariti politicki poen... Mozda na prvih 10 dana ali posle toga nasem Srbinu krce creva i razmislja kako da zaradi i prehrani sebe i svoju porodicu. Sto znaci da od SNSovskih predizbornih obecanja nema nista. Kako se dobro secamo Nikolic je obecavao 100 milijardi dolara investicija u Srbiju i da ce Srbija da radi. Sada izgleda da ne moze ni da dovede ni 100 milijardi dinara investicija, jer je pokazao da je jednostavno NESPOSOBAN za poziciju koju mu je 25% Srbije overilo... Ostali nisu ni glasali! Pored toga secamo se i recnog kanala koje je Nikolic najavljivao "Dunav-Morava-Egejsko more" ... Da li mi patimo kolektivno od amnezije ili sta li je ja ne znam, samo znam da se SNS preeeeevise precenjuje i to ce ih kostati... A svu svitu komunjarsku Milosevicsku sto su postavili svuda na pozicije-sve ce to da ode u i lepe koja god vlast dodje sledeca... Iskreno dajte vremena i videcete sami za sebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA