DAČIĆ: Oni koji su srušili Miloševića da me ne teraju da se vraćam na staro!

- Ja sam pouku iz 2000. godine izvukao - poručio je premijer Srbije govoreći o Kosovu i dodao da će naredne nedelje biti definisani svi novi predlozi i primedbe kada je reč o platformi za KiM

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika kale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivanaa

    23. decembar 2012 | 23:35

    Koliko me secanje i pamcenje sluzi ,bio si u koaliciji sa tima koji su rusili Milosevica. Priseti se malo Dacicu !

  • Danila Tod

    23. decembar 2012 | 19:14

    Usli mi u EU, Kosovo nece biti nase dok ga na silu ne vratimo, a nasi politicari su glupi kad dozvoljavaju da ih ucenjuju vladari sveta. Za nas je najbolje da se okrenemo Rusiji i KIni, a ne EU, ako udjemo u EU, a ja mislim da ce se EU raspasti pre nego sto mi udjemo, procicemo joj gore nego sto su prosle sve zemlje koje su clanice EU (Grcka, Spanija, Italija, Francuska, ... njima nikad gore nije a sve zbog toga sto su usle u EU, pre su imali bolji standard i bolje zivele, sad narod samo strajkuje. Nama ne treba EU, njima treba nasa zemlja, neke rude sa Kosava kojih ima tamo, mi smo predvidjeni, oni koji prezive svo trovanje iz vazduha, zemlje, vode, da budemo sluge i njihove zanatlije da im radimo i pravimo razne stvari i sl. A sto se tice vanrednih izbora, bolje bi bilo da svi politicari kolektivno daju otkaz i da vlast preuzmu mladi intelektualci, ova bagra treba da sidje sa vlasti, godinama sistematski unistava ovu nasu zemlju, bogati se , a mi, narod srpski umiremo od gladi, bez posla za nas, nema buducnosti za nasu decu, ni njihovu decu,..Kosovo je bilo, sad je i bice samo nase, uvek i zauvek,, povraticemo ga, nista ne moze na silu da se otme, postoji ravnoteza u univerzumu, i pravda uvek stize, sudice se i siptarima i hrvatima, i na nebu i na zemlji.

  • kale

    23. decembar 2012 | 16:36

    Srecom pa ga je "objektivni" i "nezavisni" Bujosevic pitao sta je sa Galenikom koju su unistili SPS kadrovi u zadnje 3 godine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA