STEVANOVIĆ: Iza hapšenja stoji Nikolićev sin!

- Radomir Nikolić je lično odveo sadašnjeg načelnika MUP-a kod Aleksandra Vučića na neki dogovor - kaže gradonačelnik Kragujevca povodom hapšenja čelnika stranke "Zajedno za Šumadiju"

  • 1

Veroljub Stevanović kaže da iza hapšenja u Kragujevcu, za koja tvrdi da imaju političku pozadinu, stoji GO SNS, čiji je lider Radomir Nikolić, predsednikov sin.

Gradonačelnik Kragujevca i lider stranke "Zajedno za Šumadiju" Veroljub Stevanović tvrdi da hapšenje funkcionera njegove stranke ima političku pozadinu, odnosno da se razlog krije u želji naprednjaka da promene vlast u Kragujevcu.

Stevanović je rekao da veruje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, ali da sumnja kako iza svega stoji Gradski odbor SNS, čiji je predsednik Radomir Nikolić, predsednikov sin.

- On je lično odveo sadašnjeg načelnika MUP-a kod Aleksandra Vučića na neki dogovor - rekao je Stevanović.

Lider stranke koja je u sastavu Unije regiona Srbije podseća da je o sukobu sa policijom u Kragujevcu razgovarao sa Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem i da su mu oni obećali da će se pozabaviti tim problemom, ali da se ništa nije dogodilo.

Stevanović tvrdi da je unutrašnja kontrola policije podnela nekoliko prijava protiv sadašnjeg načelnika u Kragujevcu, ali da je to stavljeno pod tepih, kao i da sumnja da je tužilaštvo u sprezi sa policijom.

(I. M. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    25. decembar 2012 | 14:42

    SNS iako je pobedio u većem delu Srbije je glatko i ubedljivo poražen u Kragujevcu. Radomir Nikolić je predsednik gradskog odbora u Kragujevcu bio do izbora. Umesto da bude kažnjen za loš izborni rezultat, dešava se suprotno i biva nagrađen i postavljen za predsednika izvršnog odbora na nivou Srbije. Zašto? Nepotizam je jedino logično objašnjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA