BEZBRIŽAN: Tadić pravi avione od papira, svira gitaru i igra basket!

Nakon izbornog neuspeha i prepuštanja stranke Draganu Đilasu, bivši lider demokrata ovih dana obilato nadoknađuje sve ono što je propustio dok je bio u kancelariji na Andrićevom vencu

  • 6

GDE JE, ŠTA RADI? Bivši predsednik Srbije i lider Demokratske stranke, sada počasni predsednik stranke Boris Tadić, nakon izbornog neuspeha posvetio se drugim stvarima van politike, što pokazuje u svakom javnom pojavljivanju.

Tako je na poslednjoj sednici Glavnog odbora DS Tadić uslikan kako pokušava da napravi avion od papira, a sve vreme se igrao i svojim tablet računarom!

Vidno raspoložen, Tadić je svojim kolegama Marku Đurišiću i Dragoljubu Mićunoviću pokazao kako se prave avioni od hartije.

Onda se bivši prvi čovek države bacio na svoj gedžet, na kojem je sve vreme nešto zapisivao.

Počasni predsednik demokrata zaposlen je u stranci, gde mu je dodeljena kancelarija, u kojoj se, osim stola i stolica, nalazi još svega nekoliko knjiga i gitara. Kancelarija je u prizemlju vile u Krunskoj 69, u sobi od desetakak kvadratnih metara.

Boris Tadić je odranije poznat kao strastveni ljubitelj basketa, a podsetimo da je posle jednog meča, u toku izborne kampanje, primljen u bolnicu sa povredom nosa od basketa, kako je sam tada rekao.

(Telegraf.rs / Foto: Andrej Isaković / NIN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    29. decembar 2012 | 11:57

    Veoma lepo. On pravi avione od papira i igra se na tabletu, a sta mi ostali da radimo posle njegovog igranja nasim sudbinama? Ovaj covek nas je unistio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • vladimir1

    29. decembar 2012 | 12:34

    Upravo radi ono sto bi mogao i u zatvoru da radi...

  • Marko Micic

    29. decembar 2012 | 12:38

    Mislim da je Boris Tadić jedini čovjek koji zna da upravlja politikom u Srbiji i koji je donio prave rezultate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA