Nikolić izmislio susret s Milanovićem?

Posle izjave srpskog predsednika da je u proteklom periodu razgovarao pola sata s hrvatskim premijerom, iz komšiluka stiže demanti da je tog sastanka uopšte bilo

  • 3

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nedavno je komentarisao odnose između Hrvatske i Srbije, i tom prilikom rekao da je razgovarao sa hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem i premijerom Zoranom Milanovićem.

Nikolić je istakao da ni on ni Srbija nisu krivi za napete odnose sa Hrvatskom i da je spreman da se sretne sa Josipovićem kad on bude bio spreman. Nikolić je dodao da je Josipovića sreo u Londonu,  tokom otvaranja Olimpijskih igara na prijemu kod kraljice, ali da je sa njim razgovarao sat vremena. Međutim, Josipović je nekoliko puta izjavio da se s Nikolićem u Londonu susreo "u prolazu".

Predsednik Srbije opisao je i susret s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, rekavši da se s njim sreo u Rio de Žaneiru na konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama Rio 20+, gde su razgovarali pola sata. Kako prenos riječki "Novi list", Milanović u to vreme nije ni bio u Riju, pa ostaje misterija kako se Nikolić s njim sreo.

Hrvatsku je u Riju predvodio potpredsednik Vlade Neven Mimica, koji je kazao da se nije susreo, a kamoli razgovarao s Nikolićem!

(Telegraf.rs / Izvor: Danas.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    29. decembar 2012 | 14:44

    Kada može diploma, može i sastanak.

  • ime:Kozije vime -prezime: Pomuzi me

    29. decembar 2012 | 15:29

    Joco ne seri!!!

  • СрбИН

    30. decembar 2012 | 15:16

    Не знам зашто се овде неки праве луди, изгледа да су слепо заљубљени у Николића... Чињеница је да човек има купљену диплому.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA