MARKOVIĆ: Kolege, ne svađajte se i ne tucite!

"Želim da pošaljem poruku mojim kolegama u lokalnim samoupravama da se ne svađaju i ne tuku, kao što to možemo videti poslednjih sedmica u više opština u Srbiji, jer ih narod nije birao da se tuku nego da pomognu građanima u opštinama gde su izabrani", rekao je Palma

  • 1

Predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je danas kolegama u lokalnim samoupravama, u kojima su na sceni pokušaji prekomponovanja vlasti, da se ne svađaju i ne tuku, kao što se može videti poslednih sedmica u više opština u Srbiji.

- Želim da pošaljem poruku mojim kolegama u lokalnim samoupravama da se ne svađaju i ne tuku, kao što to možemo videti poslednjih sedmica u više opština u Srbiji, jer ih narod nije birao da se tuku nego da pomognu građanima u opštinama gde su izabrani - rekao je Marković.

Neka se ugledaju na Jagodinu, gde postoji jedinstvo u odlučivanju svih partija, dodao je Marković.

- Kod nas u Jagodini nema političkih svađa, dogovaramo se, naše sednice Skupštine grada traju od šest do 15 minuta i, zahvaljujući jedinstvu, Jagodina postiže veoma dobre razvojne rezultate - rekao je Marković.

Političarima bi poručio i da štede i to što uštede da daju siromašnima, rekao je lider JS, dodajući da "tako rade oni u Jagodini".

Marković je istakao da će Jagodina, zahvaljujući stranim ulaganjima, ove godine zaposliti oko 1.000 ljudi u dvema italijanskim i jednoj ruskoj fabrici, u industrijskoj zoni na "Koridoru 10".

- Očekujemo ove godine dolazak još nekog stranog investitora, posetićemo nekoliko velikih evropskih gradova i predstaviti šta nude Jagodina i Srbija - rekao je Marković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA