DAČIĆ: Ne napada me SNS, sa Vučićem sam u potpunom skladu

- Mi verujemo da je Srpska napredna stranka kredibilan partner i želim da naglasim da postoji jedinstvo unutar Vlade - rekao je premijer Srbije

  • 3

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da njegov koalicioni partner Srpska napredna stranka (SNS) ne stoji iza pokušaja njegove diskreditacije.

U telefonskoj izjavi britanskoj agenciji Rojters, Dačić je rekao da sa Aleksandrom Vučićem radi "u potpunom skladu", odbacivši bilo kakvu tvrdnju o učešću SNS u prljavoj kampanji koja se vodi protiv njega.

- Ovo je napad na jedinstvo Vlade i pokušaj određenih snaga da iznude vanredne izbore u trenutku kada Vlada ima mnogo važnijih pitanja kojima treba da se bavi. Mi verujemo da je SNS potpuno kredibilan partner i želim da naglasim da postoji jedinstvo unutar Vlade - rekao je Dačić.

Agencija je dodala da se Dačić tako distancirao od komentara koji je prethodno Rojtersu dao neimenovani visoki funkcioner socijalista, koji je rekao da iza prljave kampanje protiv premijera i lidera SPS stoji SNS.

Predsednik SPS i srpske vlade u subotu je na konferenciji za novinare potvrdio da se nekoliko puta susreo sa Rodoljubom Radulovićem, iz Šarićeve kriminalne grupe, ali da tada, na osnovu policijskih informacija, nije znao ko je on, već da su podaci o tome arhivirani kao sredstvo političke ucene, koje sada potežu oni koji žele da spreče da istraga dođe i do njih.

Dačić je rekao da je to pokušaj da se diskredutuju i on i Vlada, ali da ti udari nisu uspeli i da će Vlada nastaviti da radi u interesu građana.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Tanjug, AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    3. februar 2013 | 10:27

    Zen

  • Srdjan Bg

    3. februar 2013 | 12:26

    Sto bi u prevodu znacilo,raspadamo se!

  • edi

    3. februar 2013 | 13:32

    e dacicu, cuvaj se sada ti, ili ti znas sta ces, inace da skrenes paznju na nesto drugu ima dole albanaca jos pa uhapsi neku grupu . Albanci da paze sad inace ako dodje do toga tesko nama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA