PEVAO IM BOČELI: Dačić pozvao Kerija u Srbiju

Na samom početku Molitvenog doručka, neposredno po ulasku predsednika SAD Baraka Obame, posebno su pozdravljeni svi članovi Senata, kao i predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, što je propraćeno dugim aplauzom

  • 1

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je Molitvenom doručku, na kojem je govorio američki predsednik Barak Obama.

Na ovom skupu Dačić se sreo s državnim sekretarom SAD Džonom Kerijem koga je pozvao da poseti Srbiju u godini obeležavanja jubileja Milanskog edikta. Takođe, Dačić se sreo i s predsedavajućom u Kongresu SAD, Nensi Pelosi, kao i s liderima iz regiona, saopšteno je iz Vlade.

Na samom početku Molitvenog doručka, neposredno po ulasku predsednika SAD Baraka Obame, posebno su pozdravljeni svi članovi Senata, kao i predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, što je, kako piše u saopštenju, propraćeno dugim aplauzom.

Molitveni doručak je tradicionalni skup u Vašingtonu, koji se već 61 godinu organizuje svakog prvog četvrtka u februaru. Cilj ovog skupa je okupljanje političke, društvene i poslovne elite i njihovo povezivanje.

U programu je nastupao Andrea Bočeli.

(Telegraf.rs / Foto: p.r. Vlade Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    7. februar 2013 | 18:19

    да најдужим аплаузом поздравили дачића... дебељко им је посебно мио још кад се облокао вискића па им запјевао.... даћу даћу даћу него шта ћу ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA