SNS: Skandalozan odgovor Tadića, ponovo dokazao da je najveći politikant

Naprednjaci ponovo pozvali bivšeg predsednika Borisa Tadića da odgovori gde je Miša Banana, ocenivši da izbegavanje odgovora nastavlja praksu zamagljivanja stvarnosti

  • 7

Srpska napredna stranka (SNS) ponovo je danas pozvala bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da odgovori gde je danas Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, član klana odbeglog Darka Šarića.

"Srpski naprednjaci pitaju Borisa Tadića samo jednu stvar, koja nema veze ni sa politikom ni sa politikanstvom - gde se danas nalazi Rodoljub Radulović. Izvinjavamo se Tadiću što je Aleksandar Vučić uopšte imao hrabrosti da mu postavi to pitanje, jer ko to sme 'čuvenog suverena' Tadića bilo šta da pita", navodi se u saopštenju SNS.

SNS je ocenio da je Tadić "ponovo dokazao da je najveći politikant" i da nije u stanju da odgovori na jednostavno pitanje, koje zanima celu Srbiju, a nastavlja "praksu zamagljivanja stvarnosti, po čemu je nadaleko poznat".  

SNS je naveo da se Tadić "sam pohvalio" da je imao kontrolni paket nad službama bezbednosti i ocenila kao skandaloznu izjavu bivšeg predsednika da on nikada nije imao nadležnost za pitanja poput bekstva i skrivanja Radulovića, nego su za to isključivo bile nadležne bezbednosne službe kojima sada rukovodi Aleksandar Vučić.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je juče Tadića da kaže gde se nalazi Radulović, član klana odbeglog Darka Šarića, i zašto nije uhapšen kada je to bilo moguće.

Tadić je pre toga rekao da je kao predsednik Srbije znao za kontakte tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića sa članovima Šarićevog klana, ali da informacije koje je dobijao o tim kontaktima nisu ukazivale da je učinjeno krivično delo.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Welder

    8. februar 2013 | 00:13

    Cuj ovo molim te.Pitanje koje zanima celu Srbiju.Ma zabole mene i vecinu ko je i gde je tamo neki Misa banana,kad vecina zivi na ivici bede.Zar ne vidite da nas ovaj Vucic,Dacic i svi njihovi vuku za nos.Prodaju nam maglu sa tim hapsenjima samo da nam skrenu paznju sa tekucih problema,jer do sada nisu uradili ama bas nista po pitanju egzistencije i Kosova.U kojoj to drzavi ima da se hapsenja najavljuju u medijima nedelju dana pre izvrsenja-samo kod Vucica i Dacica.

  • Trt

    7. februar 2013 | 19:39

    Demagogija vrhunskog nivoa

  • Dekac

    7. februar 2013 | 20:41

    Vi ste ti koji prodajete domacu maglu kao londonsku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA