Jeremića danas isključuju iz DS-a?

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora biće reči i o Vuku Jeremiću, koji nije ispoštovao odluku Glavnog odbora i vratio poslanički mandat

  • 4

Izvršni odbor Demokratske stranke neće biti odložen i biće održan danas, i ukoliko se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku, odnosno ako Vuk Jeremić ne vrati mandat, isključiće ga iz stranke - rekao je za "Blic“ Milan Popović, potpredsednik IO DS.

Nekoliko članova iz vrha stranke ovom listu je juče potvrdilo da se neće više otezati sa izbacivanjem Jeremića, iako je jedan od najpopularnijih političara DS i sada na poziciji predsednika GS UN.

Međutim, to je odbio da potvrdi i sam predsednik IO Dušan Elezović. Nezvanično, jedan broj odbora u Srbiji obavešten je pre dva dana da IO sigurno neće doneti odluku o isključivanju Jeremića iz stranke.

Jeremić je na prošloj sednici IO upoznat s odlukom koju je prethodno doneo Glavni odbor, uručen mu je materijal i dat rok da se izjasni, ali to još nije učinio.

Izvršni odbor je na prethodnoj sednici isključio iz stranke Dušana Petrovića, koji je potom podneo žalbu Statutarnoj komisiji DS.

Glavni odbor doneo je odluku da od bivših ministara zatraži da vrate poslaničke mandate, što Jeremić i Petrović nisu učinili.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojannn

    14. februar 2013 | 12:48

    Bilo bi super da dodje u SNS jedini politicar kojeg cenim u DSu-

  • Strahinja

    14. februar 2013 | 12:20

    Tako pametan, sposoban i vredan covek ne treba da bude u DS-u

  • gagi

    14. februar 2013 | 08:35

    Vuce jedina svjetla tacko potonuloga zutoga broda eto razloga da predjes kod vucica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA