SMENE U VLADI? Vučić nezadovoljan dvojicom svojih ministara!

- Ako me pitate da li će biti smene onih koji nisu radili dobro ili o rekonstrukciji Vlade... videćemo, sve je moguće - kaže Vučić za Telegraf. Sednica IO SNS biće održana odmah po Vučićevom povratku iz Nemačke

  • 5

Prvi potpredsenik Vlade i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nezadovoljan je radom pojedinih ministara i funkcionera iz redova naprednjaka, pa nije nemoguće da ubrzo dođe do njihove smene i rekonstrukcije kabineta u Nemanjinoj 11, saznaje Telegraf.rs!

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, sednica Izvršnog Odbora SNS-a na kojoj će ministri i funkcioneri SNS položiti račune o svom radu još nije zakazana, a očekuje se da bi do toga moglo da dođe nakon povratka Aleksandra Vučića iz Nemačke i Angole.

- Lider SNS nije preterano zadovoljan radom nekih funkcionera iz sopstvenih redova. Veoma lako se može dogoditi da dođe do njihove smene, a nije isključeno da dođe i do rekonstrukcije čitave vlade - kaže naš izvor, i dodaje da to zavisi i od rezultata istrage u slučaju Šarić.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije za Telegraf kaže da još nije zakazana sednica IO stranke na kojoj će biti reči o izveštajima ministara iz SNS.

- A ako me pitate da li će biti smene onih koji nisu radili dobro ili o rekonstrukciji Vlade... videćemo, sve je moguće - zagonetan je Vučić.

Sve će biti mnogo jasnije nakon povratka lidera SNS-a iz Nemačke, gde će Vučić pokušati da izbori dobijanje datuma za početak pregovora Srbije i EU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samir

    19. februar 2013 | 08:34

    Pa sretno u Njemackoj,Vucicu.

  • Ralexic

    19. februar 2013 | 12:14

    ZM jeste najlepsa ali se nije snasla u ovom poslu.Struja poskupljuje preko 30% i ona mora da ide van vlade.UBEDLJIVO najgiri su Mrka i Ilic ali nisu u sns i ostace nazalost do kraja ove vlade.

  • test

    19. februar 2013 | 15:24

    :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA