MINISTRI PRED SMENOM? Petković i Bačević na tankom ledu

Vučić i njegovi najbliži saradnici nezadovoljni su "ne toliko radom, koliko izjavama" Milana Bačevića koje, kako kažu, "uznemiravaju javnost i izazivaju podsmeh kod političkih protivnika"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Klisura
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rakun

    22. februar 2013 | 08:41

    Gospodo naprednjaci, bravo za ovu inicijativu. Treba sagledati svačiji rad, dovoljno je vremena prošlo, da se vidi "koja ptica kako peva". Nije SNS, stranka u kojoj je moguće strančariti, nije dovoljno samo da u toj stranci Aleksandar Vučić radi kao nuklearni reaktor. Gde ste vi ostali, gospodo ministri i direktori javnih preduzeća, koje je stranka postavila da urade nešto. I šta ste uradili?? Skoro ništa. Eto, taj EPS, npr. dobili smo i mistarku i generalnog direktora i nekoliko direktora PD, pa se ništa ne desi. Ministarka trubi o nekoj strategiji, a na više od 80% direktorskih mesta su i dalje žuti i crveni. Generalni direktor EPS-a kaže, da se ne pita ni zašta, direktori PD su bogovi, niko se ne bori za stručne kadrove SNS-a, i šta ste očekivali? Porazno je da na teritoriji zapadne Srbije, u energetskom sektoru nema ni jednog rukovodioca iz redova SNS-a, bruka jedna. Razočarao sam se u ministarku i generalnog direktora EPS-a, pola godine je prošlo, a ove lopine rade kako rade, zapošljavaju i dalje koga hoće, voze državna auta kao svoja 24 sata, a naši birači to gledaju i krste se, ništa im nije jasno, jer nisu za ovo glasali. Sve u svemu do sada u EPS-u bruka jedna. Pa šta mislite vi gospodo, čekate i tu da dođe Aleksandar Vučić, da sredi situaciju, a vi samo da se šepurite kao ćurani, i kukate kao će EPS da bankrotira. Šta je sa ovim lopovskim agencijama u tom istom EPS-u, zašto nisu ukinute? i dalje žuti i crveni preko njih pljačkaju državu, kao da su ostali na vlasti. Sve u svemu, dospodo, izgleda da niste dorasli tom zadatku, i zato Vučiću, sklanjaj ove nesposobne, od njih Srbija ni srpski narod ne viđe nikakve vajde.

  • Klisura

    22. februar 2013 | 01:48

    @зоран. Мислим да ниси у праву али ако тако пишеш, вероватно имаш неку врсту дс синдрома. Углавном сви поштују своја обећања, дата нама тј. народу, а поготово Г. Вучић. нама управо треба такав човек. "Кад се очисти коров, лакше ће нешто добро изникнути". Тема је веома дискутабилна али ово што су ови урадили за 6 месеци, прошла влада тј. дс, нису урадили задњих 20 година. Сада су проблем сплетке, наравно али и то ће се пребродити, људи ће се кад-тад уверити у легитимност и добротворност ове владе. За све треба времена.

  • zoran

    21. februar 2013 | 10:59

    Čiji bi rad u Vladi trebao prvo da bude preispitan? Svakako Vučićev. Velika je njegova energija. Pogotovo u borbi protiv korupcije. Kako stoji kada su u pitanju nacionalni interesi i TERITORIJALNI INTEGRITET SRBIJE? Da se podsetimo. SNS je formirala Vladu a Vučić postao njen podpredsednik nakon pobede Nikolića na Predseničkim izborima. Nikolić je , da opet potsetimo , dobio glasove Srbije na platformi PREISPITIVANJA PROTIVUSTAVNIH DOGOVORA prethodne Vlade oko Kosova. I Nikolić i Vučić imaju legitimitet naroda za politiku u tim okvirima. Vučić dobrano iskače i samovoljno vodi politiku suprotnu obećanju narodu. To se jednostavno ne sme. Ako ne može i neće drugačije, neka uradi ono što je obećao. NEKA ODSTUPI DOBROVOLJNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA