SNS: Svi će snositi odgovornost za svoje propuste! (FOTO)

Vanredna sednica Predsedništva Srpske napredne stranke završena je porukom da će lider stranke rešenje u "slučaju mleko" izneti u ponedeljak, a funkciner naprednjaka Igor Mirović kaže da se protiv srpske poljoprivrede vodi lažna i fabrikovana kampanja

  • 3

Vanredna sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, koju je po hitnom postupku zakazao lider naprednjaka Aleksandar Vučić, završena je oko 12.30 sati u sedištu te partije.

Pre sednice održan je sastanak lidera stranke sa ministrom poljuprivrede Goranom Kneževićem, nakon čega je rečeno da će o "slučaju mleko" Aleksandar Vučić govoriti u ponedeljak.

Knežević je novinarima u sedištu SNS rekao da je Vučića upoznao sa svim činjenicama vezanim za aferu "mleko", kao i sa eventualnim propustima koji su se desili u sistemu bezbednosti hrane.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović rekao je na konferenciji za novinare nakon sastanka da se protiv srpske poljoprivrede vodi lažna i fabrikovana kampanja.

- Dokaz kampanje protiv srpske poljoprivrede je lažna i fabrikovana vest o zatrovanom kukuruzu izvezenom u Nemačku - rekao je on.

Mirović je dodao i da SNS neće dozvoliti uvođenje nameta za TV pretplatu i dodao da je SNS ozbiljna stranka i da će svako odgovarati za svoje propuste.

- Na sednici Predsedništva SNS nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni za propuste u svom radu - rekao je potpredsednik stranke Igor Mirović.

Mirović je posle sednice rekao novinarima da će lider stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštiti konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu.

On je ponovio da ne može da govori o imenima ali da je reč i o ministrima, kao i drugima koji su činili propuste a nisu članovi stranke ali su uključeni u sistem rada ministarstava.

Mirović je naveo da će Vučić javnost o tome obavestiti u ponedeljak jer želi da se u sledeća dva dana prikupe svi relevantni podaci i donesu prave odluke koje će biti predstavljene javnosti.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrs

    2. mart 2013 | 14:13

    Jadni ste kad vam Maja sedi u prvom redu

  • kadrovi

    2. mart 2013 | 14:44

    SNS će izgleda skupo platiti grešku što uzima prelerače a pogtovu žute u svoje redove, i još ih stavlja na ministarske pozicije! Oni moraju sve iz početka, orvo partijski vojnici godinama, pa nanlokal pa eventualno kad su se debelo doazali na više funkcije. Ni Kneževć ni Mirović ni Gojkovićeva ne zaslužuju funkcije...još...pa valda SNS ima u svojim redovima poštene i pametne ljude još? Nisu ovi jedini u državi! Pošteni Vučić će se prilično namučiti sa Kneževićem koji je u stvari Trojanski konj žutih...to se sad dokazuje. Žuti planiraju dosta unapred i treba ih sprečiti. Vučiću na tebi e red da očistiš stranku od kukolja što pre, i pazi a Gojkovićevu i njoj slične...nemoj da joj veruješ er jednom izdajica - uvek izdajica.

  • Ralexic

    2. mart 2013 | 13:59

    KOD OSTALIH IZ KOALICIJE NA VLASTI ODGOVINOST KAO.POJAM NE POSTOJI.G17+I SPS SU BEZGRESNE STRANKE.NJIHOVI NINISTRI NIKAD NE GRESE??/???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA