U ČETIRI OKA: Vučić besan na Kneževića, za sada bez smene!

Pre sednice Predsedništva SNS održaće se sastanak "u četiri oka" između lidera naprednjaka i ministra poljoprivrede, jer je prvi potpresednik Vlade nezadovoljan radom Gorana Kneževića

  • 4

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke biće održana sutra u 11 časova, ali će pre nje biti održan sastanak "u četiri oka" između Aleksandra Vučića i Gorana Kneževića, jer je, kako saznaje Telegraf.rs, lider naprednjaka nezadovoljan radom ministra poljoprivrede.

- Vučić je nezadovoljan Kneževićevim reakcijama u "aferi Mleko". Jeste besan i ljut, ali za sada smenu Kneževića ne bi trebalo očekivati, već samo usmeni prekor - kaže naš sagovornik.

Kako je Telegraf prvi pisao, Aleksandar Vučić je nezadovoljan radom pojedinih ministara i funkcionera iz redova naprednjaka i na sednici IO stranke biće reči o njihovom radu.

Prema našim saznanjima, na relaciji Vučić-Knežević odavno mnogo toga ne štima. Prvi potpredsednik Vlade nema samo zamerke na rad ministra poljoprivrede kada je u pitanju "afera Mleko", već se i drugi minusi nalaze u notesu lidera naprednjaka, kojeg ogroman broj građana vidi kao najpoštenijeg političara u Srbiji.

Ministar poljoprivrede izjavio je da je spreman da ponese odgovornost, pa i podnese ostavku, ukoliko je njegova odgovornost najveća.

Knežević je za sutra najavio razgovor s Vučićem o odgovornosti zbog situacije oko mleka "na kom će biti donete konkterne mere o preuzimanju dela odgovornosti za neke stvari, o čemu će javnost sutra i biti obaveštena".

- Ako se pokaže da je moja odgovornost najveća, ja sam potpuno spreman, i to sam rekao i prvom potpredsedniku Vlade Vučiću i predsedniku Vlade Ivici Dačiću, da ponesem odgovornost i podnesem ostavku - rekao je Knežević.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    1. mart 2013 | 17:21

    Ako je pametan i dosledan smenice Knezevica, kada ovaj nema osecaj odgovornosti, pa da sam podnese ostavku...

  • Uprava Za Državnu Bezbednost

    1. mart 2013 | 18:23

    Nije nam jasno ko je nezadovoljan!? Aca ili Kimi Raikonen!?

  • Nina

    1. mart 2013 | 20:46

    Smeniga, što pre to bolje za državu ... i ovako je država u teškom košmaru, šta će sad ovi seljaci ! koji imaju krave, a i oni koji imaju kukuruz da se bese. Nemogu da shvatim , da ste doveli do ovoga svega ... šta se dešava .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA