HOMAN: Odlazim uzdignuta čela i podižem tužbe protiv medija

- Ponosan sam na svoj rad na mestu direktora JP ETV, a protiv medija koji su iznošenjem takvih informacija ukaljali moj ugled i ugled preduzeća podneću tužbe - izjavio Homan

  • 3

Smenjeni direktor JP Emisiona tehnika i veze Vladimir Homan kaže da se u svom radu uvek rukovodio zakonima i da "nema šta da krije niti da se stidi".

- Ponosan sam na svoj rad na mestu direktora JP ETV i mogu da pogledam svima u oči. A protiv medija koji su iznošenjem takvih informacija ukaljali moj ugled i ugled preduzeća, pred kojim je jedan veoma važan proces - proces digitalizacije, podneću tužbe. U svakom slučaju, sa mesta direktora odlazim uzdignuta čela - izjavio je Homan.

On je demantovao pisanje medija da koristi dva službena automobila, a navode da je „jedan od tih automobila bio parkiran ispred njegove kuće", prokomentarisao je tako što je rekao da je u konkretnom slučaju bio na službenom putu na koji često ide sam.

Pritom je dodao i da je po povratku otišao "u bolnicu na tešku operaciju", pa je vozilo nekoliko dana bilo parkirano ispred njegove zgrade.

Podsetimo, inicijativu za razrešenje direktora Homana pokrenuo je lider URS i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić na osnovu pisanja medija o načinu poslovanja ovog javnog preduzeća.

- URS ima nultu toleranciju na bahatost i ne stoji niti će ikada stajati iza bahatog ponašanja bilo kog funkcionera ili direktora - saopštio je URS pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    8. mart 2013 | 05:23

    Alo, budi sretan sto si samo smenjen a ne spakovan u prdekanu kao sto bi trebalo. Sta places sad, pa nije ti fotelka srasla za guzicu.

  • Deni

    8. mart 2013 | 02:36

    Tesko nama sa ovakvim direktorima.

  • ETV

    8. mart 2013 | 11:50

    Putuj igumane, povedi i svog drugara Šmigića, daleko vam lepa kuća. Žao nam je što nisi shvatio da za digitalizaciju nisi nikad ni bio potreban ni ti ni gomila koju si zaposlio. I bez vas preko potrebnih to će da radi. Možda će samo faliti neko da uzme proviziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA