Dačić nudio Vučiću mesto premijera?

Premijer Srbije ponudio je "rotaciju" prvom potpredsedniku, odnosno da Vučić umesto njega sedne na premijersku fotelju jer bi, navodno, samo takva promena bila vidljiva za građane Srbije

  • 5

Premijer Srbije Ivica Dačić ponudio je prvom potpredsedniku Aleksandru Vučiću da ga zameni na mestu predsednika Vlade Srbije.

Kako prenosi "Informer", pozivajući se na izvore iz Vlade Srbije, ovo bi moglo da bude "manje od izbora ali više od najavljene rekonstrukcije Vlade Srbije", ali je Aleksandar Vučić, ipak, odbio taj predlog.

Prema rečima sagovornika "Informera", Dačić je tokom razgovora o promenama u Vladi Srbije ponudio "rotaciju", odnosno da Vučić umesto njega sedne na premijersko mesto.

- Dačić je došao kod Vučića i rekao da bi trebalo da zamene funkcije, jer bi samo takva promena bila "vidna" za građane. Vučić je, međutim odbio tu ponudu - kaže izvor, i dodaje da su se ipak složili da bi trebalo oceniti rad ministara i zameniti one čiji su učinci slabi.

Komentar ovih navoda nije stigao ni od premijera Ivice Dačića, ni od prvog potpredsednika Aleksandra Vučića.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA