ÐELIĆ: Vlada u rasulu, može da ponudi samo izbore

Funkcioner DS kaže da je "antikrizna strategija" demokrata fokusirana na punopravno članstvo u EU, obrazovanje i izgradnju infrastrukture

  • 9

Funkcioner Demokratske stranke Božidar Ðelić smatra da je aktuelna vlada, posle samo sedam meseci, u rasulu i da nema šta da predloži građanima osim prevremenih izbora do kraja godine.

Ðelić, koji je koordinator Centra resornih odbora DS, kaže da je "antikrizna strategija" demokrata fokusirana na punopravno članstvo u EU, obrazovanje i izgradnju infrastrukture kao preduslove pokretanja privrednog razvoja.

Upitan da li stranci preti bankrot, s obzirom na blokadu računa zbog neizmirivanja kredita kod Razvojne banke Vojvodine, Ðelić kaže da DS, koja se zadužila, kao i sve druge stranke za izbore, ima budžetska sredstva koja mogu da pokriju taj deficit.

- Nadam se da će Jorgovanka Tabaković biti guverner NBS, a ne zamenik predsednika SNS, i odobriti garancije koje daju hiljade članova DS sa redovnim primanjima za otplatu kredita - rekao je Ðelić.

Na pitanje koliko je stranka ugrožena posle prelaska dela poslanika i članstva Dušanu Petroviću, Ðelić kaže da, "kada niste više na vlasti, jasnije vidite ko je iskreno delio vaše ideale, a kome je bio važniji interes, uticaj ili fotelja".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    12. mart 2013 | 08:26

    Žuti ućutite već jednom, znate i sami da ste mnogo zasrali i da je već postala sramota imati bilo kakve veze sa vama...

  • Mabula

    12. mart 2013 | 07:48

    Neću u eu!

  • Dada

    12. mart 2013 | 09:41

    Ds je u rasulu, a ova vlada pokusava da nas povadi iz bule u koju ste nas vi uvukli, prema tome, djelicu sedi, jedan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA