Jerkov savetnica Pajtića za politička pitanja

Portparolka Demokratske stranke precizirala je da je na funkciju savetnika predsednika vojvođanske Vlade imenovana pre dve sedmice

  • 1

Portparol Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov potvrdila je da će biti savetnica predsednika vojvođanske Vlade Bojana Pajtića za politička pitanja.

- S obzirom na to da sam magistar političkih nauka, moj delokrug rada odnosiće se na politička pitanja - rekla je Jerkov i precizirala da je na tu funkciju imenovana pre dve sedmice, a da se odluka o imenovanju primenjuje od 13. marta.

Ta odluka objavljena je i u "Službenom listu APV".

Jerkov je i članica Predsedništva DS, donedavno je bila republička poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), predsednica Skupštine grada Novog Sada i odbornica LSV u gradskom Parlamentu.

Ostavke na te funkcije podnela je u januaru, kada je napustila LSV i prešla u DS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    15. mart 2013 | 17:26

    Pajtiću sad sigurno gubiš izbore u Vojvodini. Vojvođanski domaćini nevolje lajave žene. Pa zar vam nije dosta Trivanka bila pa zbog nje vam je otišlo bar10 posto glasača. A i Sns se sjebao sa Majom Gojković bar u Vojvodini , nevole Srpski i Vojvođanski domaćini baba djevojke. A možda je to sve u sklopu Đilasove politike-još malo i DS je na 8 posto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA