ŠAROVIĆ: Ja sam lepio plakate protiv Vučića i Nikolića! (FOTO)

- To što oni misle da će hapšenjem naših aktivista da se obračunaju s različitim mišljenjima, nama je to samo podsticaj - poručuje radikal

  • 12

Visoki funkcioner Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović kaže za Telegraf da je lično učestvovao u lepljenju plakata na kojima, uz fotografije Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, piše: "Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici".

- Ja sam učestvovao u toj akciji. Suština je da je sada ta ideja Nikolića i Vučića potpuno ogoljena. A to što oni misle da će hapšenjem naših aktivista da se obračunaju s različitim mišljenjima, nama je to samo podsticaj - kaže Šarović za Telegraf.

Na pitanje zbog čega svoje nekadašnje saborce naziva izdajnicima kada je Vučić rekao da Srbija neće potpisati sporazum sa Prištinom, Šarović kaže da "Srbija sutra neće potpisati, ali da će se to svakako uskoro desiti".

- To je jasno ako slušate šta Vučić priča. On kaže da se od inata ne može živeti i da se patriotizam ne sipa u traktore. E, pa, ni od izdaje se ne živi. Patriotizam bar čuva i traktor i njivu, a izdaja ne čuva ni njivu, ni traktor - poručuje Šarović.

Plakati o Vučiću i Nikoliću osvanuli su najpre u Nišu, a potom i na ulicama Beograda.

Informaciju da je Šarović učestvovao u akciji lepljenja plakata potvrdio je predsednik odbora SRS opštine Medijana Tihomir Perić.

- Mi smo lepili te plakate jer smo hteli da skrenemo pažnju da će zbog ovakve politike Srbija ostati bez Kosova. Nismo se krili ni kada smo ih lepili, snimile su nas nadzorne kamere i zbog toga smo saslušavani u policiji. To što nas je policija saslušavala zbog plakata je dokaz da su Nikolić i Vučić još veći izdajnici nego što smo mislili. Plakati su deo političke borbe, niko ne može da nas spreči da političke stavove slobodno izražavamo, pa ni policija - kaže Perić.

On dodaje da autori plakata nisu imali nameru da se sakriju od javnosti.

Ovim povodom će se oglasiti i Glavni odbor SRS i objasniti zbog čega smo tim plakatima oblepili Srbiju - najavljuje Perić.

(D. K. - M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    8. april 2013 | 15:44

    Koji su tek ovo retardi (radikali)....mala je ovo zemlja a izrodila toliko budala.

  • Sele

    8. april 2013 | 15:50

    Koji ste vi zaludnici i gubitnici. Žalosno!

  • vukašin

    8. april 2013 | 15:47

    Vi ste kanda dosta objašnjavali i objasnili šta je trebalo. Kako ste objasnili tako ste i prošli -sve je do vas, niko vam nije kriv. Nema potrebe da ponovo objašnjavate. E sad vi ste frustrirani , kivni , besni ( na same sebe) i naravno nemožete i nećete da prihvatite vaš sadašnji položaj . Mislite li da ti i takvi trebate ovom napaćenom narodu , koji ste vašim delovanjem tj neznanjem , lošim procenama,odlukama, praznom pričom i doveli u ovu situaciju. Ja ovo dobronamerno i pored svega što uradiste i neuradiste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA