Pretnje smrću Bojanu Pajtiću na plakatima širom Vojvodine!

U mnogim mestima u Vojvodini osvanuli su plakati "Smrt Bojanu Pajtiću i njegovim poslušnicima", kao i grafiti "Vojvodina naša dika - biće republika"

  • 9

U Novom Sadu osvanuli su plakati "Smrt Bojanu Pajtiću i njegovim poslušnicima", kao i plakati Pajtića u robijaškoj uniformi, a u više mesta u Vojvodini grafiti "Vojvodina naša dika - biće republika".

Na belim plakatima piše "Smrt", a ispod toga prikazan je lik predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića u prekriženom saobraćajnom znaku, ispod kojeg piše i "njegovim saučesnicima".

U više mesta u Vojvodini Beti je potvrđeno da su osvanuli grafiti "Vojvodina naša dika - biće republika", koje je potpisala "Mlada Vojvodina".

Grafiti su ukrašeni i sa tri zvezdice sa vojvođanske zastave, koje predstavljaju Srem, Banat i Bačku. Beti je potvrđeno da su grafiti osvanuli u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Pančevu, Beočinu, Irigu, Rumi, Kovačici, Beloj Crkvi.

Pokret Dveri lepio je plakate u obliku poternice za predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, na kojima je on prikazan u robijaškoj uniformi.

"Traži se Bojan Pajtić zbog separatizma, pljačke, korupcije", piše na plakatima, koje su potpisale Dveri.

Dveri su u saopštenju za javnost ponovile da se zalažu za ukidanje "politički suvišne i ekonomski štetne AP Vojvodine".

U Novom Sadu je juče održan miting "Stop razbijanju Srbije", na kojem su opozicione stranke u Skupštini Vojvodine iznele zahteve za smenu pokrajinskog premijera Bojana Pajtića i za raspisivanje prevremenih pokrajinskih izbora.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandzo

    13. april 2013 | 17:18

    Toliko o demokratiji u Srbiji, sa jedne strane za Srbe na Kosovu traze najvisi stepen ljudskih prava dok u svojoj zemlji se ne dozvoljava cak ni "porodicno okupljanje". E upravo zbog toga Srbiji ne dolaze lijepi dani...

  • sisoje

    13. april 2013 | 21:04

    Ovo lici na Kosovo i svi akteri sa nase strane su tu.

  • Sandzo

    13. april 2013 | 21:53

    Drazo@ je li to to pominjes neki separatizam sa tvojim komentarom??? Nije Sandzak (nazalost) izvan Srbije pa da budem samo strani posmatrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA