SNS: Građani protiv separatizma!

- Sudeći prema dosadašnjem odzivu građana, sigurni smo u to da ćemo prikupiti dovoljan broj potpisa, što će doprineti raspisivanju novih izbora - izjavio je potpredsednik Gradskog odbora naprednjaka u Novom Sadu Damir Zobenica

  • 3

U toku je prikupljanje potpisa na više lokacija u Novom Sadu, a glavni zahtev je podnošenje ostavke predsednika vojvođanske Vlade Bojana Pajtića, kaže za Telegraf.rs potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu Damir Zobenica.

On ističe da je odziv građana veliki i da ovom peticijom oni daju podršku zahtevima iznetim na prekjučerašnjem mitingu u Novom Sadu, sa koga je zatraženo povlačenje iz procedure Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine, podnošenje ostavke Bojana Pajtića, kao i raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora.

- Akcija prikupljanja potpisa trajaće nekoliko dana, a sudeći prema dosadašnjem odzivu građana, sigurni smo u to da ćemo prikupiti dovoljan broj potpisa, što će doprineti raspisivanju novih izbora - zaključuje potpredsednik Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Valjevo

    14. april 2013 | 16:35

    Ako nas vi budete branili od separatizma od Srbije nista nece ostati!!!

  • tatabarata

    14. april 2013 | 17:29

    bice dovoljno za peticiju jedino ako ponovo organizujete ekskurzju seljana u novom sadu

  • Srbin u Poteri

    14. april 2013 | 17:00

    Pa bolje da nas oni brane nego zuti lopovi da nas maksimalno dokrajce,trajalo je ovo 12 godina,mislim da je bilo dosta. GOTOV JE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA