DSS: Referendum o sporazumu

Slobodan Samardžić najavio je da će DSS sutra predati Vladi Srbije svoje zahteve, i poručio da neće odustati od protesta dok se sever Kosova ne vrati pod upravu Srbije

  • 66

Demokratska stranka Srbije pozvala je danas predsednika Republike i Vladu Srbije da podnesu ostavke zbog parafiranja predloga briselskog sporazuma o severu Kosova i Metohije, i zatražila hitno raspisivanje referenduma na kojem bi se građani izjasnili da li su za ili protiv tog sporazuma.

Potpredsednik DSS Slobodan Samardžić izjavio je danas na Bajlonijevoj pijaci, tokom akcije te stranke na prikupljanju potpisa protiv potpisivanja sporazuma, da aktuelna vlast ne govori istinu kada tvrdi da je briselski dokument najbolje rešenje u ovom trenutku.

On je dodao da će DSS sutra predati Vladi Srbije svoje zahteve, i poručio da neće odustati od protesta dok se sever Kosova ne vrati pod upravu Srbije.

- Neka niko ne misli da mu neće zakucati na vrata isti oni koji sada kucaju na vrata žiteljima severne Mitrovice, Leposavića i drugih sela  - rekao je Samardžić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnica

    22. april 2013 | 17:21

    Uzeli ste sve, izmuzli Srbiju, vecito se odvajalo za Kosovo, da bi nam vi sad popovali o tome kako smo vas izdali, prodali,a da li ste se vi i jednog trenutka zapitali kako je onim ostalim Srbima kojih ima 7 miliona, koji ne mogu da svercuju, koji ne mogu ni jednu, a ne duple plate da zarade??? Niste, boli vas uvo, jer samo je vama tesko, nama je idealno. I sad nas pljujete, nemate ni malo postovanja za nas, evo pocnimo od ove gnjide polu Albanske, pa preko svih vasih izjava kako smo vas prodali...

  • Pametnica

    21. april 2013 | 13:53

    Sporazum ce biti potpisan, a kome ne odgovara neka ide gde ima bolje...

  • Pametnica

    21. april 2013 | 15:37

    Crnogorac, od kad se vi odvojiste od nas, mnogo nam vise para ostaje u kasi, a vi i dalje tavorite u mestu,i imate mnogo manje nego sto ste imali sa Srbijom. Ne patimo mi bez vas, nego vi bez nas... Pozdrav za Srpske Crnogorce,a ovi poturceni nek se teraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA