ANTIĆ: Nisam ukrao konjak u Moskvi!

- Demantujem sve što je napisano i odgovorno tvrdim da je reč o običnoj laži koja je plasirana s ciljem da me degradira. Zbog toga ću podneti krivičnu prijavu protiv autora teksta, tužiti list "Kurir" i tražiti odštetu - kaže gradonačelnik Vranja Zoran Antić

  • 9

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić demantovao je navode lista "Kurir" da je učestvovao u krađi flaše pića prilikom posete delegacije Srbije Moskvi.

Na sajtu SO Vranje piše da je jedan od gradskih većnika Branimir Stojančić demantovao optužbe nazivajući ih "glupostima", kao i to da se takvi navodi ne mogu demantovati. On je prosledio saopštenje u ime Antića, koji je i dalje u poseti Rusiji.

- Demantujem sve što je napisano i odgovorno tvrdim da je reč o običnoj laži koja je plasirana s ciljem da me degradira. Zbog toga ću podneti krivičnu prijavu protiv autora teksta, tužiti list "Kurir" i tražiti odštetu. Aktivnosti političko-privredne delegacije pratilo je više od deset novinara, a činjenica da je samo jedan list objavio ovakav kompromitujući tekst govori da iza svega stoji određena politička grupacija - saopštio je Antić, i dodao da je on posvećen razvoju lokalne zajednice i dovođenju stranih investitora u ovaj grad.

- Plasiranjem gnusne laži naneli su štetu meni, ali i Vranju, što može imati posledice. No, njihov mentalni sklop je takav kakav jeste, usmeren samo na prikupljanje jeftinih političkih poena. Kako će se plasiranje ovakvih neistina odraziti na imidž grada očigledno ih ne interesuje. Zaštitu ću potražiti na sudu. Novac koji dobijem uplatiću u humanitane svrhe. Po povratku u Vranje javno ću se obratiti građanima - kaže se na kraju saopštenja Antića.

Šef delegacije Srbije u ovoj poseti i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma je, takođe, demantovao u izjavi za Telegraf da se desila krađa flaše konjaka u Moskvi.

- Nisu tačni navodi da je gradonačelnik Vranja Zoran Antić učestvovao u krađi. Niko od novinara me nije zvao, niti me je bilo šta pitao u vezi s tim - tvrdi Marković.

Podsetimo, u organizaciji Skupštine grada Jagodine, u Rusiju je otputovala privredno-politička delegacija od 130 članova iz cele Srbije u kojoj je 70 privrednika koji zapošljavaju više od deset radnika i jedanaest predsednika opština i gradonačelnika iz Beograda, Novog Pazara, Bačke Palanke, Požarevca, Vranja, Bačkog Petrovca, Trstenika, Negotina, Ćuprije i drugih gradova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomas Muller

    26. april 2013 | 15:41

    Nisi ukrao jer ti je usput ispao :)))

  • vlada

    26. april 2013 | 16:30

    Ko krade,taj i laze. A ko laze ide u zatvor

  • vlada

    26. april 2013 | 16:29

    Odvratna seljacina. Vidi ga kakav je. Treba ga razresiti duznosti odmah. Em krade em sad laze. I da sam na palmino mesto rekao bi o svom trosku da plati put i smestaj i najurio bi ga iz stranke i sa posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA