SRAMOTA: Čeda parkira džip na mestu za invalide ispred teretane u kojoj bilduje! (FOTO)

Lider Liberalno-demokratske partije svakodnevno, po nekoliko sati, trenira u teretani na Dorćolu, a u njegovoj pratnji nalazi se čak deset telohranitelja!

  • 27

Lidera Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića reporter Telegrafa zatekao je kako izlazi iz teretane na Dorćolu i ulazi u svoj džip "Land rover discovery", koji je u tom trenutku bio nepropisno parkiran na mestu koje je predviđeno za invalide!

Jovanović već duže vreme održava formu i trenira po dva do tri sata svakodnevno, dok ga u svakom trenutku prati po deset telohranitelja!

Kako smo se uverili na licu mesta, džip lidera LDP-a bio je parkiran na parkingu ispred čuvenog restorana na Dorćolu, ali na mestu obeleženom za invalide, i to puna četiri sata.

Preko puta njegovog automobila parkiralo se obezbeđenje lidera LDP koje je sedelo u dva blindirana džipa s rotacionim svetlima.

Konačno, Jovanović je izašao noseći u rukama dve sportske torbe i u pratnji tri telohranitelja ušao u svoj automobil koji je bio nepravilno parkiran i uz pratnju dva džipa pod rotacionim svetlima otišao.

Jovanovića nakon incidenta u mađarskom Segedinu, kada su njegovu suprugu i njega napali navijači Crvene zvezde, ali i posle pretnji smrću od strane njegovog bivšeg telohranitelja i pripadnika Žandarmerije, u stopu prati deset telohranitelja, koji su i ovom prilikom bili pored lidera LDP-a.

- To nisu Zvezdini navijači, oni su nas razdvojili, to nisu ni ljudi. Kada 10 muškaraca bije jednu ženu, onda za njih ne možete reći da su delije i muškarci. To su mutanti, ljudsko dno i talog koji nas je preplavio i koji će nas udaviti ako se pred tim povučemo. Ljudi sa kojima sam se juče sukobio su pretnja za svakog normalnog čoveka i roditelja, sa policijskim dosijeima, osuđivani za iznude, trgovinu narkoticima, za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda. Policija vrlo dobro zna o kome se radi i očekujem da postupi u skladu sa zakonom – ispričao je Jovanović nakon incidenta.

Navijačka grupa “Delije Sever” demantovala je da je napala predsednika Liberalno-demokratske partije u Segedinu, optuživši ga da je izazvao incident i fizički napao navijače Crvene zvezde.

Da li se lider LDP-a sprema za osvetu ili samo održava kondiciju, nije poznato, ali je evidentno da treninzi daju rezultata i da se nalazi u odličnoj formi. Još kad bi parkirao propisno, gde bi mu bio kraj...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    11. maj 2013 | 14:12

    ха ха ха, а ко плаћа тој дангуби толико обезбеђење, од кога га чувају и зашто ????

  • srx

    11. maj 2013 | 14:24

    Cedo a odakle ti pare za deset telohranitelja?

  • Petar

    11. maj 2013 | 14:31

    Samo napred Čedomire... Pun si kao brod, žena šljaka, velika lova... Daj 100€...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA