DRAŠKOVIĆ: Opozicijo, podrži politiku vlasti

- Moje kolege iz opozicije i ja od 1990. do 2000. vikali smo na sav glas Evropa, Evropa, evo sad Evrope, podržimo ove ljude - poručio je lider SPO-a

  • 9

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da bi predstavnici opozicije trebalo da podrže vlast i politiku koju ona vodi prema Kosovu i Metohiji, kao i zaokret koji je u toj politici napravljen.

- Moje kolege iz opozicije i ja od 1990. do 2000. vikali smo na sav glas Evropa, Evropa, evo sad Evrope, podržimo ove ljude, podržimo ovu politiku, nije važno da li je mi sad personalno vodimo - rekao je Drašković gostujući na Televiziji Pink.

On je ocenio i da se sporazmom iz Brisela Srbija izborila za nešto što je iznad svih postojećih evropskih standarda, kao i da bi da nije postignut sporazum Ahtisarijev plan i Rezolucija 1244 bili primenjeni silom.

Upitan o protestu protiv briselskog sporazuma i porukama mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, Drašković je rekao da je mislio da ga ništa više ne može iznenaditi, ali da su ga taj rečnik i služenje opela za žive malo iznenadili.

- Ja se ne bih na to mnogo obazirao, odgovor je stigao iz crkve, a crkva je narod... Možda je čak i dobro što se to dogodilo, jer ja verujem da svako zlo kad pokaže svoj suštinu onda počinje da radi u korist dobra i to se i desilo - rekao je on.

Drašković je objasnio da nije bio na jučerašnjem saboru na Ravnoj gori, jer je tako odlučeno na sednici Predsedništva stranke i dodao da to više nije nikakva politička manifestacija i nema političkih govora.

Drašković je naveo i da nije jasno zašto se zapalio automobil njegove supruge Danice Drašković, da li je reč o nekom kvaru i da je istraga u toku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolero

    12. maj 2013 | 13:55

    Vuce svaka cast.

  • стрептомицин

    12. maj 2013 | 12:31

    А када ће зло у теби почети да ради за добро? Ову креатуру нико не схвата озбиљно, али обратите пажњу јер све што он и њему слични подржавају то је катастрофално по Србију. Памет у главу Срби!

  • Dejan

    12. maj 2013 | 14:01

    Zato sto na Ravnoj gori ne primaju izdajnike i "Čedicevce"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA