Šutanovac danonoćno SMS porukama poziva članstvo da ga podrži!

- Od prvog SMS-a s najavom kandidature do današnjeg s adresom na koju da dođem i dam mu potpis stiglo mi je ukupno 12 poruka s potpisom Dragana Šutanovca. Šalje ih i u gluvo doba noći - kaže kivni član DS-a. U Šutanovčevom štabu kažu da oni ne šalju poruke

  • 0

Dragan Šutanovac najavio je kandidaturu za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, a u želji da skupi potpise neophodne za podnošenje kandidature, njegov PR tim neprekidno šalje sms poruke članovima ove partije.

Naime, na telefone članova DS-a danonoćno stižu poruke s pozivom da dođu u prostorije opštinskih odbora na Zvezdari i Novom Beogradu i daju podršku bivšem srpskom ministru odbrane. Sagovornik Telegrafa za dva dana dobio je 12 gotovo identičnih SMS poruka s pozivom da se podrži Šutanovac, a neke od tih poruka stizale su i u pola noći.

- Od prvog SMS-a s najavom kandidature, koji je došao pre tri dana, do danas mi je stiglo ukupno 12 poruka s potpisom Dragana Šutanovca, - kaže sagovornik našeg portala, i dodaje: - Iako sam dugogodišnji član Demokratske stranke, ne želim da me bilo ko maltretira na ovaj način. Posebno je nekorektno da šalju poruke i danju i noću. Noćas su mi stigle poruke posle ponoći, probudile su me i u strahu sam pomislio da se nekom od moje porodice nešto dogodilo, a onda sam ugledao isti SMS - Šutanovčev poziv na kojoj adresi mogu da ga podržim - kaže na kraju sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Kada smo pozvali jedan od brojeva iz poruke javio nam se izborni štab Dragana Šutanovca.

- Mi sigurno nismo slali poruke. Niste jedini koji su zvali povodom uznemiravajućih poruka koje stižu članstvu DS-a u Beogradu, ali tvrdimo da se ne bavimo tim stvarima. Prave odgovore, ko šalje poruke, možete pronaći pozivom druge strane - kažu u izbornom štabu bivšeg ministra odbrane.

Dragan Šutanovac nije želeo da komentariše ništa što ima veze s izborima za prvog čoveka beogradskih demokrata. On šturo za Telegraf kaže da će o tome pričati kada dođe vreme.

Podsetimo, bivši potpredsednik DS-a kandidovao se za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke na čijem se čelu nalazi proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić.

Šapić je dobio podršku u Zemunu, Čukarici, Rakovici, Mladenovcu, Lazarevcu, Barajevu, Surčinu, Sopotu, Novom Beogradu, Starom gradu, Obrenovcu, Voždovcu i Paliluli.

Dva opštinska odbora nisu podržala nijednog kandidata – Vračar i Savski venac.

Međutim nakon pisanja Telegrafa oglasio se na Fejsbuk Dragan Šutanovac, iako je rekao da ne želi da komentariše i izvinio se svim "demokratama" uz poruku da on i njegov izborni štab nemaju ništa sa poslatim porukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA