Narod izviždao Ivicu Dačića na Oplencu! (VIDEO)

"Hoćemo kralja!" i "Prodao si Kosovo" skandirali su okupljeni pripadnici zabranjenog pokreta "Obraz", "Dveri" i "SNP1389" koji nisu dozvolili premijeru da im se obrati

  • 20

U Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu u toku je polaganje posmrtnih ostataka porodice Karađorđević, a sahrani prisustvuju predsednik Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, prestolonaslednik Aleksandar Drugi Karađorđević, crkveni vrh zemlje, kao i mnoštvo visokih svetskih zvaničnika.

Nakon liturgije koju je služio patrijarh Irinej uz pomoć vladike šumadijskog Jovana zvaničnicima i okupljenim građanima obratio se prestolonaslednik Aleksandar Drugi Karađorđević i izrazio zadovoljstvo što su njegovi preci "napokon među Karađorđevićima i među Srbima".

Posle njega hiljadama okupljenih građana trebalo je da se obrati premijer Ivica Dačić kojem su građani zviždali ne dozvolivši mu da govori. "Hoćemo kralja!" i "Prodao si Kosovo" skandirali su okupljeni pripadnici zabranjenog pokreta "Obraz", "Dveri" i "SNP1389".

Dačić je pokušavao da govori glasnije, trudeći se da se zanemari povike, međutim, to mu nije pošlo za rukom, jer su ga okupljeni nadglasali, uprkos naporima prestolonaslednika Aleksandra da ih umiri.

Nakon premijera Dačića, građanima se obratio predsednik Tomislav Nikolić koji je dobio aplauze od građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    26. maj 2013 | 13:55

    БРАВО

  • Nevena

    26. maj 2013 | 14:05

    Dačiću narod te ne voli!!! Bananamen.

  • BOSS

    26. maj 2013 | 14:38

    Kakve crne aplauze je dobio Nikolic, ko god je gledao video je da je i Nikolic prilicno izvizdan, mada ne bas kao Dacic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA