Srećković: "Drašković cinkario Srbiju EU!" Dana: "To su gluposti!"

Ministar dijaspore tvrdi da je lider SPO samo nekoliko dana pre donošenja odluke o kandidaturi Srbije pisao ambasadorima i ubeđivao ih da nismo ispunili uslove za ulazak u EU. Draškovićeva supruga to demantuje

  • 1

Ministar za dijasporu i doskorašnji potpredsednik SPO-a Srđan Srećković optužio je Vuka Draškovića na svom Fejsbuk profilu da je agitovao protiv srpske kandidature za ulazak u EU!

- Bilo mi je teško kada sam saznao da je Drašković, samo nekoliko dana pred donošenje odluke o statusu kandidata, poslao pismo ambasadorima zemalja članica EU, u kome je ocenio da Srbija nije ispunila uslove, iako nam je 26 od 29 zemalja dalo punu podršku za dobijanje kandidature. Ali, Vuk nije – napisao je Srećković.

Kako je dodao, Drašković je priželjkivao negativan odgovor od Evrope jer je pomislio da će to politički odgovarati pokretu "Preokret", koji je i jedan od razloga podela u SPO-u.

Vuk Drašković danas nije odgovarao na pozive Telegrafa.rs. Njegova supruga Danica, u izjavi za naš portal demantuje Srećkovića i poziva ga da to pismo objavi.

- To su najobičnije gluposti, Vuk nikada nije napisao takvo pismo. Uostalom, ako ga ima, zašto ga Srećković ne objavi - pita Dana Drašković.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA