Milica Delević uzela Đilasu još jednog poslanika!

Umesto Milice Delević u poslaničke klupe ušao je Zlatko Dragosavljević koji je, ranije, napustio DS i prešao u pertiju Dušana Petrovića, tako da će po svemu sudeći demokrate imati još jednog poslanika manje

  • 2

Poslanica Demokratske stranke Milica Delević, koja je i potpredsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije, zbog odlaska u Evropsku banku za obnovu i razvoj podnela je ostavku na poslanički mandat u parlamentu.

Administrativni odbor Skupštine Srbije, pre dva dana konstatovao je odluku o prestanku poslaničkog mandata Delevićeve i po pravilu u Skupštinu Srbije ulazi sledeći po redu kandidat sa izborne liste "Izbor za bolji život- Boris Tadić", Zlatko Dragosavljević.

Međutim, poznato je da je on istupio iz Demokratske stranke i prešao u partiju Dušana Petrovića. Izvesno je da će Zlatko Dragosavljević pristupiti poslaničkom klubu "Zajedno za Srbiju" Dušana Petrovića, koja će uskoro dobiti sedmog poslanika, čime će DS ostati bez još jednog poslanika u parlamentu posle odlaska parlamentaraca u klub Petrovića...

Milica Delević je nekadašnja supruga lidera DS Dragana Đilasa!

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasmanijski Đavo

    5. jun 2013 | 21:12

    Bez uvrede, naslov vam je baš..:) Nit' je ona žena kome šta/koga uzela, niti ima neke veze..

  • Miki

    5. jun 2013 | 21:13

    Kako mu je ona uzela??? Ona nema nista sa tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA