Nikolić: Makedonija neće imati većeg prijatelja od Srbije!

Predsednik Srbije preneo je odlazećem ambasadoru Makedonije da ta zemlja neće imati većeg prijatelja od Srbije i zahvalio mu na njegovom doprinosu da se odnosi između dve prijateljske zemlje podignu na što viši nivo

  • 6

Predsednik Srbije preneo je ambasadoru Makedonije Ljubiši Georgijevskom, kog je primio u oproštajnu posetu, da Makedonija neće imati većeg prijatelja od Srbije.

Tomislav Nikolić se zahvalio Georgijevskom na njegovom doprinosu da se odnosi između naše dve prijateljske zemlje podignu na što viši nivo.

On je istakao da se to posebno ogleda u činjenici da je spomenik na Zebrnjaku obnovljen i da se prošle godine, prvi put otkako je Makedonija nezavisna, jedan srpski praznik zvanično obeležio na njenoj teritoriji, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

Ambasador Georgijevski zahvalio je predsedniku Nikoliću na izuzetnoj saradnji u razvijanju prijateljstva između naših država i izrazio nadu da će se i ubuduće voditi politika koja će što više približiti naše zemlje i narode.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuks

    17. jun 2013 | 13:11

    Veliki su to prijatelji ! Kao crna gora ! Odmah su priznali Kosovo ! Kad imaš takvih prijatelja onda ti netrebaju neprijatelji !

  • Petar

    17. jun 2013 | 12:56

    Tacno. Nece imati vece prijatelje od nas. Vezani smo kulturom, obicajima, rodbinski itd. Ali, priznanje Kosova je tamna mrlja u nasim odnosima i najzad Makedonci treba upute izvinjenje svim onim Srbima koji su nakon II sv. rata prekrsteni sa ic u ski. A takvih je jako, jako mnogo. Previse...

  • strasan lav

    17. jun 2013 | 13:13

    Makedonija nema veceg prijatelja od mene! Volim Makedoniju i Makedonce, divan narod, svake godine, pravac Ohrid!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA