Ambasador Kosova u Hrvatskoj novi oficir za vezu?

Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova predložilo je Valjdeta Sadikua za oficira za vezu Prištine u Beogradu, umesto Ljuljzima Pecija, koji je podneo ostavku zbog neslaganja sa Hašimom Tačijem

  • 2

Ministar inostranih poslova Vlade Kosova Enver Hodžaj predložio je za oficira za vezu u Beogradu Valjdeta Sadikua, ambasadora u Hrvatskoj.

U saopštenju ministarstva nije navedeno da li je aktuelni ambasador u Hrvatskoj, kome ističe mandat 1. jula, imenovan i kada će stupiti na dužnost.

Ljuljzim Peci, oficir za vezu Prištine u Beogradu, podneo je juče neopozivu ostavku koju je dostavio predsednici Kosova Atifeti Jahjagi.

Peci, čija je misija trajala svega dva dana, podneo je ostavku zbog neslaganja sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem o njegovoj misiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    20. jun 2013 | 10:32

    Амбасадор је амбасадор и не може бити никакав "официр". То само власт покушава наивним бирачима да издају и признање независности представи другачије. Увек им је до сада полазило за руком, зато о настављају са обманама.

  • drNefer

    20. jun 2013 | 09:34

    Strela zove kondora.Kakav je on dobio nalog od Tačija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA