DULIĆ: Afera je laž, hvala svima koji su uz mene!

- Nuba afera je laž, zakon nije kršen, nema miliona, tendera, ostrva, korupcije, sve se svodilo na konstrukcije i laž, što će se i dokazati s vremenom - tvitnuo je bivši ministar

  • 5

Bivši ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, nakon što je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo rešenje Specijalnog suda kojim je bila potvrđena optužnica protiv njega, na svom Tviter profilu zahvalio se svima koju su bili uz njega i koji su ga podržavali.

- Hvala svima koji su bili uz mene i porodicu u ovom teskom periodu i verovali u moju čestitost. Ovo nije kraj, ali sada verujem da pravde ima - napisao je Dulić.

Bivši ministar je nastavio da tvituje pa je tako i napisao da je "Nuba afera gde je i on umešan lažna".

- Nuba afera je laž, zakon nije kršen, nema miliona, tendera, ostrva, korupcije, sve se svodilo na konstrukcije i laž, što će se i dokazati vremenom - napisao je Dulić.

 

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Specijalnog suda kojim je bila potvrđena optužnica protiv bivšeg ministra za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja i njegovih saradnika kojom se terete za zloupotrebu službenog položaja prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba Invest" i naložio mu da je ponovo preispita.

Apelacioni sud je ukazao da nisu jasni razlozi dati u obrazloženju prvostepenog rešenja o "tome da skup činjenica navedenih u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, koje proizlaze iz dokaza prikupljenih u predistražnom i istražnom postupku neposredno potkrepljuju postojanje opravdane sumnje da su okrivljeni kao saizvršioci počinili produženo krivično delo".

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bora

    28. jun 2013 | 12:41

    Dulicu samo ti mozes da budes uz tebe a mi gradjani jok bre to nece da moze.

  • heisenberg

    28. jun 2013 | 13:06

    sad tuzi ove koji su te hapsili

  • najprovokator

    28. jun 2013 | 15:02

    Dulic se gura u hotel Termal u Vrdniku....ej,on zamenik hotela,cele banje..nije se pohvalio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA