NIKOLIĆ: Srbija je poželjna i ravnopravna u EU!

Predsednik Srbije ocenio je da odluka Evropskog saveta o otvaranju pristupnih pregovora sa Srbijom predstavlja signal da je naša država u EU poželjna i ravnopravna

Komentari

  • istina

    29. jun 2013 | 10:30

    Tomo pa nije to ovo pecenje rakije u Bajcetini i zamajavanje bajcetinaca lazima,jel rece pre neki dan da ako datum ne bude na Vidovdan to je znak da Srbija zapadu i Evropi nije potrebna ,a sad pricas drugu pricu.Ako bajcetinci nemaju internet ostatak Srbije ga ima a ako ne znas da moze da se proveri sta si rekao pre par dana obavestavam te da pomocu interneta sve moze da se proveri.Zato prestani da lupas gluposti jer sve ostaje zabelezeno.

  • hmm...

    28. jun 2013 | 19:24

    Hrvatskoj je trebalo 12 godina, a bila je i pravno i ekonomski sređenija država od Srbije. 2013 +12 = 2025, a ja kažem oko 2030. ako do tada Srbija pristane na federalizaciju države (Vojvodina i Srbija savezne republike) i naravno ako zvanično prizna neovisnost i teritorijalni integritet Republike Kosovo. Možda će se tražiti i da isplati punu ratnu odštetu Hrvatskoj prije ulaska, a možda samo da počne isplaćivati. U svakom slučaju, Srbiju će se tjerati da se suoči sa svojom mračnom prošlošću ne samo deklarativno i izručenjem nekih ratnih zločinaca nego i stvarno. U srpske udžbenike moraju ući lekcije o velikosrpskoj agresiji na okolne države da bi se mlađe generacije denacificirale. Itd. itd. ima tu puno puno posla. Samo naprijed polako. Sretno.

  • стрептомицин

    28. jun 2013 | 17:09

    Смешни сте, тужни, јадни и бедни... Јадан овај народ са оваквом "елитом".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA