SVI BI U SNS: Imaju već 320.000 članova!

Poslednjih meseci broj članova Srpske napredne stranke povećan za oko 20 odsto. Sve više preletača iz drugih stranaka

  • 13

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Radomir Nikolić rekao je danas da je u poslednjih nekoliko meseci broj članova stranke povećan za oko 20 odsto.

Prema njegovim rečima ta stranka sada ima oko 320.000 članova.

Nikolić je rekao da se Izvršni odbor SNS odlučio za kadrovske promene u još pet lokalnih odbora, posle raspuštanja 15 lokalnih odbora u centralnoj Srbiji u junu. Sada su promene izvršene i u Subotici, Rekovcu, Kniću, Kikindi i Mionici.

Prema njegovim rečima, promene u Subotici izvršene su zbog "masovnog" uključivanja članova drugih stranaka u SNS kojima su odlučili da pruže šansu.  Nikolić je rekao da će Izvršni odbor nastaviti da analizira rad stranke na lokalnom nivou i da treba očekivati nove promene u odborima.

U junu je SNS raspustio lokalne odbore u Šapcu, Valjevu, Čačku, Lučanima, Smederevu, Sjenici, Žabarima, Blacu, Jagodini, Ćupriji, Svilajncu, Pirotu, Užicu i Dimitrovgradu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cu

    10. jul 2013 | 13:16

    a evo i malog Radomira,on je isti kao mali Marko Slobin,sav je naivan i fin,secam se da je tati kupio i audija. A clanstvo se povecava jer prelaze svi da sacuvaju radna mesta,kod mene u opstini osvojili 7 odbornika a sad ih ima 16 majko moja,beskicmenjaka kolko hoces!

  • Vlada

    10. jul 2013 | 13:13

    Uopste ne trebaju da primaju nove clanove. Do juce ti novi su bili kod tadica a sada prepaze. Nikog ne bi primio. Sve su to izdajice. I sutra ce vas da napuste

  • Lud Zbujen

    10. jul 2013 | 13:28

    Ma da sad ce sve da vas zaposle prvo moraju milion svojih jbg ja nevidim ovde nesto normalbo bar jos 60 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA