Karići: Boguljub dolazi na Kosovo da glasa!

Predsednik „BK grupe“, za kojim je raspisana poternica, doći će na Kosovo i Metohiju da bi 3. novembra glasao na lokalnim izborima

  • 5

Iako je nedavno poručio da nema nameru da se vraća u Srbiju, Bogoljub Karić, odbegli biznismen za kojim je raspisana poternica, biće na Kosovu 3. novembra.

Predsednik „BK grupe" doći će u južnu srpsku pokrajinu da bi, kako potvrđuje za Kurir njegov brat Dragomir Karić, tog dana iskoristio pravo da glasa na kosovskim lokalnim izborima, koje ima na osnovu mesta rođenja (Peć).

- Bogoljub, ja i cela porodica izaći ćemo na izbore, jer je to jedinstvena mogućnost za ostvarenje realnih prava srpskog naroda i očuvanje srpskih svetinja - kaže Dragomir Karić, inače poslanik Pokreta snaga Srbije.

On objašnjava da će članovi njegove familije otići u zavičaj i glasati jer je to „jedini način da omogućimo Srbima da se izbore za svoja prava i sačuvaju korene svog naroda i svoje Srbije".

- Moramo sarađivati međusobno i okrenuti se budućnosti jer su svi građani na Kosovu prošli kroz pakao. Zahvaljujući odlučnosti naše politike, predsednika Nikolića, Vučića i premijera Dačića, konačno se okreće nova stranica saradnje i suživota mešovitog kosovskog stanovništva. Inače, svi Srbi s Kosova imaju pravo da glasaju na lokalnim izborima 3. novembra, a to pravo pripada im po mestu rođenja - kaže Dragomir Karić.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • albanac

    10. avgust 2013 | 11:04

    Velika rabota sto dolazi zasto nije dosto i pre to samo reklama

  • RKS

    10. avgust 2013 | 17:59

    SVAKO KO JE CIST MOZE DA DOCE I GLASA I DA ZIVI KAKO ZIVE PUNO srba NA REPUBLIKU KOSOVA ,DOBRO NAM DOSLI

  • boban

    10. avgust 2013 | 11:29

    A gde mozemo glasati mi koji zivimo u Rusiji a rodjeni na Kosovu? Ili i mi moramo doci u mestu rodjenja i potvrdjivati licnost siptarskim licnim kartama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA